Publicat el 15/11/2017

El centre educatiu CEAC i l’empresa de recursos humans Randstad signen un conveni per potenciar l’assessorament a joves en estudis tècnics

El 70% dels graduats en formació professional que treballa en oficis relacionats amb la seva formació va trobar una ocupació en menys de 30 dies després d’aconseguir el seu títol, segons dades del Servei Públic d’Ocupació Estatal. En l’actualitat, el 30% de les ofertes de treball requereixen una titulació de formació professional i el 2020 aquesta condició estarà en la meitat de les ofertes d’ocupació que es presentin al mercat laboral.
Davant d’aquestes dades, el centre de formació CEAC del grup Planeta i l’empresa de recursos humans Randstad han signat un conveni que facilitarà assessorament personalitzat als estudiants per afavorir la seva inserció en el mercat de treball.

Un portaveu de Randstad assegura que a través d’aquest conveni s’oferirà accés a ofertes laborals relacionades amb els estudis que està rebent un determinat jove i també s’afegirà un seguiment personalitzat i un assessorament per facilitar la contractació de l’estudiant.

ACN Barcelona

 

Deixa un comentari