Publicat el 21/11/2022

El diumenge 18 de desembre, al Parc del Fòrum, es durà a terme la cursa contra el càncer organitzada per l’Associació Contra el Càncer a Barcelona

 

 

 

El lema d’aquest any és “Aquesta carrera la guanyem entre tots”, una crida a la col·laboració ciutadana per ajudar a la investigació que lluita contra aquesta malaltia.
Amb l’objectiu de fer visible la necessitat de la investigació per tal de poder reduir les xifres de diagnòstic en càncer, l’Associació Contra el Càncer a Barcelona organitza la Cursa Barcelona en Marxa Contra el Càncer, el diumenge, 18 de desembre, una cursa que l’any passat va tenir 3.200 participants.

El punt de sortida de la cursa serà a partir de les 9:30h al Parc del Fòrum, i el recorregut serà de 2,5km, 5km i 10km, un circuit adaptat a tots els nivells i preparat per poder córrer a nivell professional o caminar en família.
Amb el color verd com a protagonista, l’Associació facilitarà una samarreta tècnica, adequada per fer esport i que expressa les ganes de lluitar contra aquesta malaltia.

L’activitat física, un element imprescindible per prevenir malalties.
La salut és cada vegada més important en la vida de les persones. Actualment, estem exposats a moltes malalties i entre elles, el càncer, que segueix sent una de les principals causes de morbi-mortalitat del món.
Al 2021, van aparèixer 185.530 nous casos que van suposar un 2,36% més respecte l’any anterior.
Molts estudis han demostrat que un estil de vida saludable redueix significativament el risc de desenvolupar un càncer. És per això, que des de l’Associació s’impulsen activitats físiques i lúdiques que són saludables i aptes per a tota la ciutadania.

Els beneficis obtinguts amb les inscripcions de la Cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer seran destinats a l’Associació Contra el Càncer per poder acompanyar als pacients que pateixen aquesta malaltia i seguir investigant contra aquesta causa.

Inscripcions
Totes les persones que hi vulguin participar es poden inscriure en aquest link. Les tarifes d’inscripció són variants segons la modalitat que s’esculli.
A la pàgina web oficial es podrà trobar tota la informació www.barcelonaenmarxa.org

El termini d’inscripció es tancarà el 15/12/2022 a les 13:00.

 

Redacció
Imatge i font: Associació Contra el Càncer a Barcelona

 

Deixa un comentari