Publicat el 03/08/2016

Dijous 4 d’agost:

A les 7 h, a la Font de Sant Domingo, POSTA dels càntirs de l’any. Preparació per a la seva benedicció i venda dels exemplars del càntir del ceramista Claudi De José, peça molt actual feta a motlle, de cos arrodonit i on broc, nansa i galet s’integren molt bé amb la forma ovoide del conjunt de l’obra. Col·labora: Forn de llenya Can Moré

A les 10 h, a l´Església Parroquial. OFICI EN HONOR A SANT DOMÈNEC DE GUZMÁN

A les 10.30 h, a la Plaça de Vendre, la GRAN XARBOTADA, jocs infantils entorn de l’aigua i el món del càntir. Premis per a tots els participants.
Organitza: Museu del Càntir i Amics del Museu del Càntir            

Paral·lelament, s’organitza un nou acte a la Plaça de Vendre, l’AIXECADETA DE CÀNTIRS, concurs infantil que emula el dels adults. Categories masculina i femenina, i premis pels tres millors classificats de cada categoria. Obligatori calçat esportiu per a tots els participants.

Inscripcions al museu: 937 972 152
Organitza: Museu del Càntir i Amics del Museu del Càntir.

A les 11.30 h, a la font de Sant Domingo, tradicional BENEDICCIÓ de les AIGÜES i dels càntirs de l’any.

A les 12 h, al Museu del Càntir, VISITA GUIADA, tant a l’exposició permanent del museu com a la temàtica de Càntirs d’Arreu del Món.

A les 12.30 h, a la Plaça de Vendre, AIXECADA DE CÀNTIRS. Des de 10 a 200 Kg.

Premis de 200 €, 100 € i 50 € + trofeu per als tres millors classificats en cada categoria. Obligatori calçat esportiu per a tots els participants. Categories masculina i femenina. Inscripcions al museu: o al 937 972 152
Organitza: Museu del Càntir, Amics del Museu del Càntir.

Deixa un comentari