644 estudiants assignats a graus del TecnoCampus en el procés de preinscripció, un 20% més que el curs passat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/07/2012

Els centres universitaris del TecnoCampus Mataró-Maresme tenen com a resultat del procés de preinscripcions de juny un total de 644 estudiants de primer curs assignats per al curs 2012/2013. Aquesta xifra representa un augment del 20% respecte el curs anterior. Sense comptar l’efecte de les noves titulacions del proper curs (el Grau en Ciències de l´Activitat Física i de l´Esport i el de Màrqueting i Comunitats Digitals), l’increment seria de l’11,6%.


 


Del total d´estudiants assignats, un 67% han sol·licitat estudiar al TecnoCampus en primera opció. Sense comptar les noves titulacions del proper curs, la demanda del TecnoCampus en primera opció es manté (de 325 estudiants passaria a 321). Cal destacar que quatre titulacions que s´impartiran al TecnoCampus el curs vinent tenen nota de tall. Són el Grau en Infermeria (7,098), el Grau en Ciències de l´Activitat Física i de l´Esport (5,69), la doble titulació dels graus en Administració d´Empreses i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió del Lleure (5,274) i el Grau en Mitjans Audiovisuals (5,008).


 


Aquestes dades són molt positives, i consoliden el model del TecnoCampus d’ensenyaments universitaris. En comparació, el total d´alumnes assignats en el procés de preinscripció del juny a tot Catalunya ha experimentat una disminució del 3,32%.


No obstant això, cal tenir en compte que aquestes xifres corresponents a la preinscripció de juny es complementaran amb la matrícula de setembre, que en el cas d’algunes titulacions representarà encara un increment d’alumnes assignats.


 

Deixa un comentari