61a edició de la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern al Passeig de Gràcia de Barcelona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/09/2012

 La inauguració de la FIRA serà el dia 21 a les 13.00h. Presidirà l´acte l´Il·lm. Jaume Ciurana Llevadot, tinent d´alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l´Ajuntament de Barcelona. El pregó d´obertura de la FIRA anirà a càrrec de l´escriptor Enric Casasses i col·locarà la seva signatura al monument al Llibre.
En aquesta edició i malgrat el moment econòmic actual, es manté el mateix nombre d´expositors que en anys anteriors. Entre els noms protagonistes d´enguany figuren el d´Enric Casasses, escriptor homenatjat i pregoner, i el de Pilarín Bayés, autora del cartell.
A la Fira, els aficionats als llibres tindran una nova oportunitat de mirar i comprar alguns dels aproximadament 100.000 exemplars que la  Fira del Llibre d´Ocasió Antic i Modern posa a la seva disposició al Passeig de Gràcia de Barcelona, amb preus que poden rondar entre els 10.000 fins a 1 euro. La Fira, que celebra la seva 61a edició ininterrompuda, manté el mateix nombre d´expositors que en edicions anteriors i el seu emplaçament des de fa anys: part dels 600 metres del Passeig de Gràcia que van de la Plaça de Catalunya al carrer Consell de Cent.


Com cada any hi haurà una exposició monogràfica que en aquesta ocasió recordarà la figura d’Antoni Tàpies. Portarà el nom Tàpies amic dels llibres i mostrarà una cinquantena de llibres, alguns cartells i fotografies de l’artista. Estarà situada a la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Gran Via, davant del cine Comèdia.

Deixa un comentari