Publicat el 01/09/2014

Diumenge 7 de setembre a les 12 del migdia i a la Plaça de l’Esglèsia, tindrà lloc la 2a Gran Cantada Coral amb més de 200 cantaires i cobla de més de 40 músics.
Seguidament hi haurà ‘Dinar Popular’ de més de 500 persones amb l´assitència de: Quim Masferrer, Joel Joan, Miquel Calçada, Salvador Cardús, Elisenda Paluzié, Àngel Colom, Magda Oranich, Patrícia Gabancho, Josep Ma. Vila d´Abadal, Hèctor Lopez Bofill, Quim Vila i moltes més personalitats.
També es podrà gaudir d’una actuació castellera amb dues colles convidades.
Acte en  homenatge a les comissions de les consultes amb la presència de més de 50 comissions de diferents pobles de Catalunya i del primer poble d´Euskadi a fer la consulta.
Arenys de Munt va ser el primer poble de Catalunya a fer una consulta sobre la Independència el 13 de setembre de 2009. Arràn d´aquell fet més de 500 pobles i ciutats, finalitzant amb Barcelona han fet consultes. Cada any, i aquest és el 5è, es celebra l´èxit de les consultes a Arenys de Munt, a l´Aplec Independentista, sent un lloc de trobada del moviment independentista i amb la vista posada al proper 11 de setembre de 2014.
Aquest Aplec serà l’ultim gran acte independentista abans de la diada del 11 de Setembre.
www.poblequecanta,cat

Deixa un comentari