Publicat el 05/07/2021

Donades les circumstàncies en les que estem immersos el Festival no es pot fer com sempre tenim per costum, així doncs es farà meitat virtual i meitat presencial

Els tallers seran virtuals a través d’Instagram, n’hi haurà dos de Tècnica vocal amb Olga Miracle (dilluns i dijous) i un de percussió corporal amb Anna Llombart (divendres).
I dos més a través de Zoom, en el primer Parlarem amb Elisenda Carrasco , Jordi Casals i Daniel Mestre (dimecres), i al segon Marc Heilbron ens parlarà de la «Petite Messe Solennelle» de Rossini. Tots es faran a les 18h.

Els concerts seran presencials, en format reduït, a l’església del Pi amb cors de «casa». Es faran de dimarts a divendres a les 20 h.
L’entrada com sempre és gratuïta però s’ha de demanar a https://entradas.codetickets.com/entradas/fcec

Aquest any però hi ha una novetat en el nostre Festival, hi hem afegit un Concurs Internacional de Vídeos amb participació de cors d’Europa, Àfrica i Amèrica – del Nord, Central i del Sud. Amb un jurat també internacional.
Dilluns i dissabte hi haurà la retransmissió per el nostre canal de YouTube de les diferents categories i diumenge es farà públic el veredicte i el seguirà un concert, també en streaming dels cors guanyadors.
Trobareu tota la informació a la pàgina web: https://www.fcec.cat/noticies/FICC2021.htm

 

 

 

 

Deixa un comentari