Publicat el 01/07/2019

Durant 7 dies la ciutat de Barcelona esdevindrà un cop més un aparador de Cant Coral del món

Ho farà gràcies a la celebració de la 54ena edició del Festival Internacional de Cant Coral, que enguany aplega  prop de 500 participants  amb corals de Colòmbia, Argentina,  Estats Units, Portugal, França, Alemanya, Croàcia, Eslovàquia i Xina, a més d’una participació especial d’un grup vocal d’Uganda i una banda simfònica d’Austràlia i participants de Panamà, Bèlgica, França, Portugal, Sud-Àfrica, Turquia i Catalunya.

Diferents escenaris de la ciutat comtal i de les poblacions arreu de Catalunya acolliran els concerts i tallers que el Festival ha programat del 8 al 14 de juliol.

El cant coral català malgrat no tenir gaire presència als mitjans, és una pràctica molt estesa al nostre país i està representada per diverses entitats. Una d’elles, l’organitzadora del Festival, és la Federació Catalana d’Entitats Corals que avui aplega més de 500 corals del país erigint-se com la primera federació cultural pel que fa a nombre d’entitats sòcies.
Entre les seves activitats, trobem la realització d’aquest festival que se celebra des de 1965. Un esdeveniment històric que proposa un programa ampli, no només adreçat a professionals sinó també als ciutadans i ciutadanes que vulguin conèixer de més a prop el món coral. En aquest sentit, l’Església del Pi acollirà els dies 9, 10, 11 i 12 de juliol a les nou del vespre concerts gratuïts i oberts de les diferents corals convidades.

Per altra banda, els inscrits podran gaudir dels tallers  proposats enguany: Tresors de la Música del Renaixement i Música i Moviment, de la mà d’experts internacionals com Andrea Angelini d’Itàlia i Maud Hamon Loisance de França. El programa s’arrodonirà amb un concert de cloenda al Palau de la Música Catalana el dissabte 13 de juliol a les 21 h. (entrades 15€ , 10 € amb el carnet de cantaire de la FCEC)  (Venda d’entrades al Palau de la Música).

Vegeu programa detallat de concerts al següent enllaç: http://fcec.cat/noticies/54FICC/54FICCProgramaCat.pdf

Deixa un comentari