538 estudiants assignats a graus del TecnoCampus Mataró-Maresme en el procés de preinscripció | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/07/2011

Els centres universitaris del TecnoCampus Mataró-Maresme tenen com a resultat del procés de preincripcions de juny un total de 538 estudiants assignats per al curs 2011/2012. Aquesta xifra representa un augment del 21,4% respecte el curs anterior; aquests resultats posen de manifest l’impuls del projecte universitari del TecnoCampus des de la inauguració del nou edifici el curs passat.
427 estudiants han sol·licitat estudiar al TecnoCampus en primera opció, un 20% més;d’aquests,102 no han pogut accedir als estudis que demanaven per manca de nota.
Per centres, l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT), adscrita a la
Universitat Politècnica de Catalunya, registra un creixement del 31% d’estudiants assignats, amb total de 301 estudiants. Destaca el Grau en Mitjans Audiovisuals, amb 202 alumnes de primer curs assignats el juny, dels quals 124 són en primera preferència. Hi ha 23 estudiants en llista d’espera per entrar en aquesta titulació, dels quals 17 són en primera opció.
Quant a les enginyeries, destaca el Grau en Mecatrònica, que té un creixement significatiu ja que passa dels 60 assignats de juny passat als 79 d’aquest juny, 53 dels quals són en primera opció.
Per la seva banda, l’Escola Universitària del Maresme (EUM), adscrita a la
Universitat Pompeu Fabra, creix un 20,3% en assignats respecte el juny passat, amb un total de 148 estudiants. Per titulacions, el Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació té 106 estudiants assignats (per 93 el juny del 2010), dels quals 74 són en primera opció. Quant a l’altre grau que imparteix l’EUM, el de Turisme i Gestió del Lleure, passa de 30 a 42 estudiants assignats, dels quals 29 són en primera preferència. Globalment, el nombre de sol·licituds en primera preferència per cursar estudis a l’EUM ha crescut un 13,2%.
L’Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, en el seu segon curs en funcionament amb el Grau en Infermeria, ha registrat un increment del 61,8% de sol·licituds en primera preferència, de manera que només 25 dels 110 estudiants que havien sol·licitat cursar el Grau en Infermeria en primera opció ha pogut entrar; la nota de tall en aquesta titulació és de 7,848. La xifra d’estudiants assignats a grau (entre primeres i següents preferències) es manté estable en 89 per la limitació de places existent.
Aquestes xifres corresponents a la preinscripció de juny es complementaran amb la matrícula de setembre, que en el cas d’algunes titulacions representarà encara un increment d’alumnes assignats.

Deixa un comentari