4a. edició de l’Ajuntament Jove a Premià de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/05/2012

L’Ajuntament ha posat en marxa una nova edició del projecte que porta per nom –Ajuntament Jove-. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l’àrea de Participació pensada perquè els alumnes del penúltim curs d´ESO  puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia a través de la participació i desenvolupament d’un projecte que tindrà un pressupost de 6.000€.
La regidoria de Joventut, d’acord amb els centres escolars, ha introduït per a aquesta 4a. Edició de l’Ajuntament Jove algunes novetats  encaminades a millorar i acostar-se més l’objectiu final del projecte. La principal diferència recau en que cada centre escolar podrà conèixer de prop la dinàmica i el procés de desenvolupament d’un projecte dels cinc que prèviament ha proposat la regidoria de Joventut i cada un dels quals ha estat atorgat a una escola de manera aleatòria. Tots els projectes estan relacionats amb àmbits com ara els esports, la cultura o l’ensenyament i pensats per millorar o incidir en el desenvolupament d’usos i/o activitats del municipi.
El 15 de juny tots els joves de 3r d’ESO es reuniran en plenari i sotmetran a votació els 5 projectes per tal d’escollir-ne el guanyador,que es desenvoluparà durant aquest mateix 2012.

Deixa un comentari