Publicat el 03/03/2016

Divendres 4 de març de 10 a 22h, el Poliesportiu Municipal de Tordera acollirà la quarta edició de la Marató de Donació de Sang.
La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Tordera i l’Associació de Donants del Maresme. 

Amb l’eslògan “La sort de donar sang”, el municipi espera assolir un nou rècord de donants.
En l’anterior Marató, es va aconseguir una participació de 278 participants. Enguany l’objectiu és superar aquesta xifra. 

La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada. Al llarg d’aquests dies s’està implicant el teixit associatiu i empresarial del municipi i rodalies. 

A més a més, aquest any a través de l’etiqueta #MSangTordera  la Marató té presència a les xarxes socials, i d’aquesta manera es pretén mobilitzar la societat del Maresme present a Twitter i Facebook. 
La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.

Campanya de donació de Sang
Dia:
divendres 4 de març
Horari: de 10 a 22 hores
Lloc: Poliesportiu Municipal, carrer de Girona, 2

Deixa un comentari