Publicat el 18/05/2021

Si t’agrada escriure, presenta’t a la Mostra! Inscripcions obertes fins al 30 de maig

Enguany és una data important per la Mostra Literària d’Arenys de Mar que celebra els seus 40 anys. La primera convocatòria es va fer l’any 1981.
El primer ajuntament democràtic, després de la dictadura franquista, va decidir convocar la primera mostra literària a la nostra vila, contribuint així a la normalització de la llengua que ens és pròpia, la llengua catalana.
Des d’aleshores s’han anat succeint noves edicions, amb centenars de participants i equips de jurats. Moltes gràcies a totes aquestes persones que ho han fet possible!
Des de la regidoria de Cultura s’ha convocat una nova edició, i els treballs ja es poden presentar durant aquesta darrera quinzena de maig, data límit dia 30.
Les categories i modalitats en les quals es pot  inscriure són:
– GRUP A – Prosa i poesia: fins a 8 anys
– GRUP B – Prosa i poesia: de 9 a 11 anys
– GRUP C – Prosa i poesia: de 12 a 14 anys
– GRUP D – Prosa i poesia: de 15 a 18 anys
– GRUP E – Prosa i poesia: a partir de 19 anys
Premi extraordinari de microrelats: a partir de 15 anys

Per formalitzar la participació a la Mostra Literària s’han d’enviar el vostres treballs telemàticament (opció recomanada), a través d’un formulari específic, trieu el que us pertoqui segons la categoria a la qual us presenteu:

·  Presentació treballs categories A, B i C – https://arenysdemar.cat/40497

·  Presentació treballs categories D, E i microrelats – https://arenysdemar.cat/40498

També es  poden lliurar els treballs impresos en paper.
En aquest cas, cal fer-ho a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), ubicada a la planta baixa de  la Casa de la Vila (Riera Bisbe Pol, 8), en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.).

Els premis consistiran en lots de llibres per a les categories A, B i C (fins a 14 anys). Els destinats a les categories D i E, en les modalitats de prosa i poesia, seran d’entre 200 i 300 euros. I el premi per als microrelats (a partir de 19) serà també de llibres.

Important:
Accediu al díptic informatiu on hi figuren tots els detalls de com presentar els treballs al certamen:
https://arenysdemar.cat/ARXIUS/2021/CULTURA/DIPTIC_2021.pdf

 

Deixa un comentari