Publicat el 20/03/2019

Els tallers i les classes magistrals, oberts a tothom, tenen com a objectiu apropar els beneficis que suposa la pràctica d’aquesta disciplina originària de la medicina xinesa

La plaça dels Països Catalans, al barri del Progrés, acollirà dissabte, 23 de març, de 10 a 13 hores, la tercera edició de la Trobada de taitxí a Badalona.
La trobada va néixer de la iniciativa de diferents grups de taitxí de la ciutat, amb el suport del Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona, amb la finalitat de donar a conèixer aquesta disciplina, originària de la medicina xinesa, que ajuda a preservar la salut i el benestar mitjançant una sèrie d’exercicis dinàmics i terapèutics.
L’activitat d’apropar els beneficis que suposa la pràctica del taitxí, així com del txikung (teràpia, basada en el control de la respiració, amb similituds al taitxí) al conjunt de la ciutadania, consisteix en la realització de tallers, com ara d’automassatge, de defensa personal, de relaxació, de txikung exhibicions i classes magistrals.
El taitxí i el txikung combinen els exercicis suaus i harmònics originaris de la medicina xinesa amb la teoria del yin i yang, que ajuden a preservar la salut i el benestar i relaxar i enfortir cos i ment.
Aquesta tercera edició està organitzada per l’Ajuntament de Badalona i de les entitats de taitxí Ateneu Carme Claramunt; Grup de taitxí i txikung de Jordi Ernest; Grup de taitxí i txikung Llefià, Grup de taitxí Elisa de Sant Adrià de Besòs; el Grup de taitxí del Centre de Recursos i Assessorament a la Dona de Badalona i el Grup de taitxí i txikung Esther Sánchez.

Trobada de Taitxi
Dia: dissabte 23 de març
Horari: de 10 a 13 hores
Lloc: Plaça dels Països Catalans, Badalona
Programa de la 3a Trobada taitxí a Badalona: http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=105825&rendition=web

 

 

 

Deixa un comentari