Publicat el 02/11/2017

El teixit empresarial de Cabrils torna a trobar-se. Professionals, industrials i emprenedors del municipi donen a conèixer els seus projectes i productes.

L’Ajuntament de Cabrils va posar en marxa al 2015, la primera Fira “Cabrils Professional”, per mostrar el seu recolzament a industrials i autònoms de Cabrils, i per potenciar les seves relacions per fer créixer els seus negocis. La iniciativa va tenir molt bona acollida i enguany es celebra per tercer any consecutiu. L’objectiu de Cabrils Professional és fomentar l’economia local, donant visibilitat a l’activitat dels autònoms i emprenedors, i facilitant les possibles col·laboracions professionals, dins el municipi. S’aposta per una fira proactiva, dinàmica i participativa.

Organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils, Cabrils Professional vol ser una eina per dinamitzar l’economia del municipi. Es celebrarà el 5 de novembre i comptarà amb la presència del Sr. Joaquim Arnó, Vicepresident 1er del Consell Comarcal del Maresme, de la Sra. Dolors Guillén, Presidenta del Tecnocampus, que seran els encarregats de cloure la fira, acompanyant a l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales, i a la regidora de Promoció Econòmica, Sra. Isabel Tamboleo.

Pel que fa als visitants, els permet conèixer les empreses i els serveis que s’ofereixen al municipi. Cada any augmenta el número de persones que s’apropa a visitar la fira i, per afavorir i agrair als visitants, tal com ja es va fer l’any passat, s’ubicarà una urna on tothom que ho desitgi podrà deixar una papereta i entrar en el sorteig de diversos obsequis.

Programa de Cabrils Professional
L’activitat consta de dues parts. Un sopar Networking la nit de dissabte 4 de novembre, dirigit als professionals, industrials i emprenedors, per tal que es coneguin i interactuïn entre ells, amb l’objectiu de trobar sinèrgies i establir possibles col·laboracions entre empreses del municipi. Com explica la regidora de Promoció Econòmica, Sra. Isabel Tamboleo “el que es pretén és augmentar la xarxa de contactes dels professionals que hi participen, que es coneguin entre ells i, per què no, que s’iniciïn col·laboracions, tal com ha succeït en les edicions anteriors”.

La segona part del programa és pròpiament la fira, que es farà el diumenge 5 de novembre, entre les 9.30 i les 14.30h, en la qual els diferents professionals del municipi (autònoms, empreses i emprenedors) poden donar a conèixer les seves activitats, interactuant i potenciant la seva activitat en el seu entorn més proper: el propi municipi de Cabrils.
Així, els visitants, particulars i professionals interessants a conèixer quines empreses i serveis es troben al municipi, tenen una oportunitat immillorable per poder descobrir-los de primera mà i en un mateix espai.

Durant la fira es durà a terme un espai de Taula Rodona en la que els diferents expositors presentaran i parlaran dels seus productes i a on es donarà resposta als dubtes i inquietuds d’emprenedors i professionals que vulguin compartir les seves experiències.

Data Fira: diumenge 5 de novembre
Horari: de 9:30 a 14 hores
LLoc: Horts de Santa Creu

 

Deixa un comentari