Publicat el 07/11/2017

Relacionar-se, trobar sinèrgies i establir col·laboracions entre els empresaris del municipi esdevenen els pilars d’aquesta iniciativa

Un any més i ja van tres, Cabrils va celebrar el passat diumenge 5 de novembre la Fira Cabrils Professional, amb la que es vol fomentar l’economia local, donant visibilitat a l’activitat d’autònoms i emprenedors, i facilitant les possibles col·laboracions professionals, dins el municipi.

Es vol gaudir d’una fira proactiva, dinàmica i participativa. Per això, previ al dia de la fira, se celebra cada any un sopar Networking entre els expositors, per tal que es coneguin i interactuïn entre ells, amb l’objectiu de trobar sinèrgies i establir possibles col·laboracions entre les seves empreses, al mateix temps que, per mitjà de la dinamització d’una coaching professional, se’ls hi donen eines per desenvolupar millor els seus negocis.

La fira d’enguany ha comptat amb la participació del Vicepresident 1r del Consell Comarcal del Maresme i President del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Sr. Joaquim Arnó, de la Consellera delegada de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, Sra. Alícia Rodríguez, de l’Alcaldessa de Cabrils la Sra. Lina Morales, de la regidora de Promoció Econòmica, Sra. Isabel Tamboleo i d’altres membres del consistori cabrilenc.

Cabrils Professional està organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils. La seva regidora, Sra. Isabel Tamboleo, destacava que “malgrat els moments convulsos que estem vivint, la fira s’ha celebrat” i afegeix que amb ella es demostra “l’empenta i la professionalitat amb que els nostres empresaris s’enfoquen al futur”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Cabrils, Sra. Lina Morales va explicar que “amb la celebració d’aquesta nova edició, Cabrils Professional es va consolidant com una cita imprescindible pels professionals i industrials del nostre municipi, cita que es repetirà durant molts anys”.

Durant la fira es va celebrar un espai de Taula Rodona, conduit per la Marta Hernández i la Mireia Artigas, en la que els diferents expositors van poder parlar sobre els seus projectes i les seves empreses i, el que és més importat i dona sentit a Cabrils Professional, van poder compartir les col·laboracions que havien dut a terme amb altres empreses, gràcies a la seva participació en les dues edicions anteriors, o bé destacar les sinèrgies establertes amb altres empresaris o emprenedors, durant la nit anterior al Sopar Networking o al llarg del matí en la mateixa fira.

 

 

 

Deixa un comentari