Publicat el 20/11/2017

La jornada té com a objectiu generar la reflexió interna dels assistents, facilitant les claus per afrontar els processos de transformació digital

El proper divendres 24 de novembre es celebra la 3a edició de la Jornada Professional “Alimenta el teu negoci”, organitzada per l’Associació Dona’t un Impuls, que tindrà lloc al TecnoCampus (Mataró).

Sota el títol “Dones i TiC” la jornada d’aquest any té com a objectiu generar la reflexió interna dels assistents, facilitant les claus per afrontar els processos de transformació digital.
En aquesta tercera edició de la jornada “Alimenta el teu negoci” treballarem en tres eixos per assolir aquest objectiu:

–      un primer bloc destinat a la presa de consciència sobre el context de digitalització actual;
–      un segon bloc per a fomentar la reflexió estratègica, amb una experiència real i dues ponències per abordar què cal tenir en compte a l’hora d’emprendre i quan té sentit introduir la digitalització i quan no.
–      en el tercer bloc, coneixerem testimonis reals d’emprenedores tecnològiques o dones que han reorientat els seus negocis cap al sector TiC.

I, per culminar la jornada, comptarem amb una ponent estrella la Mònica Mendoza, qui ens farà una màster ponència sobre motivació i vendes.

Podeu consultar el programa complert de la Jornada a: http://www.donatunimpuls.com/ca/iii-jornada-alimenta-el-teu-negoci-2017-dones-i-tic/ 

L’entrada és gratuïta i cal fer reserva a:  https://www.eventbrite.es/e/entradas-dones-i-tic-39576002890

 

Deixa un comentari