Publicat el 12/04/2015

Després de l´èxit de les dues edicions anteriors, la Secció de Muntanya de la Massa , vol consolidar aquesta festa dintre del calendari cultural del poble de Vilassar de Dalt, amb una festa oberta a tothom on la natura i la muntanya que ens envolta sigui el nexe d´unió entre totes les activitats i espectacles que s’oferiran als visitants. L’objectiu principal d’aquest any, és el de reduir el temps d’espera per a fer les activitats, per això hi haurà un sistema de torns a les activitats més esperades.
Enguany la festa durarà dos dies. El dissabte dia 9 s’oferiran activitats durant tot el dia, orientades al públic de totes les edats i hi haurà servei de bar i entrepans permanent.
Diumenge dia 10, les activitats es continuaran durant tot el matí i la festa es tancarà al migdia, amb una gran fideuada oberta a tothom.
La part principal de la Festa Vertical seran les activitats al Parc de Can Rafart com ara tirolines, ponts de mico, inflables, i com no, el majestuós rocòdrom de 10m d’alçada que ja és un símbol de la festa. Enguany també es vol obrir el rocòdrom Germans Estorach perquè el conegui tothom, i anar-hi a escalar serà una activitat més de les que es podran gaudir durant tot el cap de setmana.


Lloc: Parc de Can Rafart de VILASSAR DE DALT
Dies: 9 i 10 de maig de 2015
La venda de tiquets del dinar popular es farà al mateix parc durant el cap de setmana de la Festa.
Per a més informació d´aquest acte podeu visitar el nostre Facebook
www.facebook.com/festa.vertical o per a contactar amb la Secció de Muntanya de La Massa CCV podeu visitar la pàgina de la secció al web www.lamassaccv.org 

Deixa un comentari