Publicat el 14/07/2016

Els jardins de Can Casadellà acullen dissabte 16 de juliol a les 22.00 hores el segon concert al municipi del 39è Festival de Música del Maresme

El guitarrista Pau Figueres ha estat guardonat amb el Premi Enderrock 2016 de la crítica al millor disc de folk, per al seu primer treball, de títol homònim. És un jove compositor, nascut l’any 1989, que compta amb una llarga trajectòria musical que arrenca amb el seu pare i el seu germà, amb qui van fer el Terregada, continua amb Lídia Pujol i Miquel Gil, i després es consolida acompanyant altres cantants, com Carles Dénia o Eliseo Parra. A més ha treballat com aproductor en dos discs de dues reconegudes cantants catalanes, Gemma Humet  (“Si canto enrere”) i Judit Neddermann (“Un segon”).
Figueres barreja música clàssica i música contemporània, flamenc i altres estils musicals seduint el públic mitjançant un univers sonor del tot particular.
Ell reconeix la influència de mestres com Zoran Dukic, Toti Soler, Paco de Lucía o Pat Metheny.
El resultat, fantàstic, el podreu viure en directe en un entorn tan idíl·lic com són els jardins de Can Casadellà, un edifici peculiar al carrer de la Cisa de Premià de Dalt, dissabte 16 de juliol.

El Festival
El Festival de Música del Maresme és una programació que organitza des de fa trenta-nou anys el Consell Pro Música -abans Patronat Pro Música- en col·laboració amb l´Ajuntament de Premià de Dalt i l´Escola Municipal de Música. El festival està declarat d´interès comarcal pel Consell Comarcal del Maresme, i reconegut per la Diputació de Barcelona. El seu director artístic és el prestigiós i alhora director de l´Orquestra de Cambra Catalana, Joan Pàmies, amb estrets lligams al nostre poble.
En aquesta 39a edició hi participen catorze municipis maresmencs, concretament, Arenys de Munt, Cabrils, Calella, Canete de Mar, Mataró, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Tenià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

La propera actuació a Premià de Dalt serà la de l´Orquestra de Cambra Catalana i tindrà lloc el 30 de juliol als jardins de Can Claramunt.
Entrades:12€ a taquilla. 10€ anticipada a Atrápalo. 9€ per a menors de 25 anys.
En cas de pluja, el concert es traslladaria al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

 

Deixa un comentari