Publicat el 10/03/2016

Dissabte 12 de març, més de 2.200 AMPA federades estan convocades a participar en
l´Assemblea General que la FaPaC celebra a l´Escola Els Pinetons (Avinguda de Catalunya, 16) de Ripollet (Vallès Occidental) , de 9:00h a 15:00h.

L´Assemblea General és sumament important, ja que és la trobada anual que reunirà les AMPA i famílies de les escoles públiques del país i una oportunitat per enfortir el nostre moviment de mares i pares d´alumnes, i fer cohesió entre les associacions de Catalunya.

Més de 2.200 AMPA federades d´arreu del país estan convocades a participar en la trobada anual per compartir un matí de treball i lluita per l´educació pública de qualitat

Enguany, el lema de l´Assemblea és “Transformem l´educació” perquè la FaPaC vol deixar palès que les famílies hem estat i som una peça clau per a la bona marxa de les escoles catalanes i per incidir en les polítiques amb l´objectiu de garantir una escola millor.

L´Assemblea és el màxim òrgan de presa de decisions de la FaPaC. A més de fer balanç de l´activitat realitzada, les AMPA definiran, de forma conjunta i consensuada, el pla de treball i les línies d´actuació per als propers mesos, amb la mirada posada en les polítiques educatives del nou Govern de la Generalitat i a l´espera de la formació del govern espanyol.

El full de ruta de demandes i propostes concretes sortirà del treball que les AMPA realitzaran en diversos tallers previs centrats en temes cabdals com la planificació educativa (tancaments P3, massificació a secundària), el futur de l´escola inclusiva, la gestió dels menjadors escolars, la desobediència a les proves de la LOMQE, l´increment de la paticipació d´infants i joves a les AMPA.

El proper dissabte també es durà a terme la renovació de part dels membres que composen la Junta General de la federació.
Dia i lloc:  Dissabte 12 de març, a les 9:00h, a l´Escola Els Pinetons de Ripollet (Vallès Occidental)

Deixa un comentari