Publicat el 28/04/2015

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la 36a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni. Aquesta prova es farà el diumenge 17 de maig.
Organitzada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, la cursa respecta el format dels darrers anys —circuits mini, mitjà i gran— i passa per diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla.
Els horaris de sortida de les curses són els mateixos de les últimes edicions. A les 9.30 hores sortiran els majors de 15 anys i a les 9.45 hores els/les joves d’11 a 14 anys. La sortida de la cursa mini, per a nens i nenes fins a 10 anys, està prevista a partir de les 11.30 hores.
El preu de les inscripcions per als circuits mini i mitjà és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció té un cost de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal
www.badalona.cat. També es poden fer presencialment al Servei d’ Atenció al Ciutadà (Edifici El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 hores.
Les inscripcions es tancaran presencialment, el divendres 12 de maig, a les 13.30 hores; i en línia, el diumenge 10 de maig, a les 24 hores; o abans si s’exhaureixen els dorsals.
La recollida dels dorsals i xip es farà el dissabte 16 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Excepcionalment es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 8.30 a 9.30 hores, i de 10.30 a 11.30 hores, a la zona de sortida. Caldrà presentar el resguard amb el número d’inscripció.


Cursa inclusiva per a nens i nenes amb dificultats en la mobilitat
Una novetat destacada d’aquesta edició és la realització d’una nova modalitat de Cursa inclusiva en el marc de la Cursa Popular. L’Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) i l’AFEDI (Associació Fisioteràpia i Esport per la Discapacitat Infantil) han organitzat aquesta nova modalitat perquè tots els nens i nenes amb dificultats en la mobilitat també hi puguin participar.
El recorregut d’aquesta cursa, que començarà a les 12.15 hores, serà d’1,1 km. Els participants aniran acompanyats durant tot el recorregut d’un altre nen o nena que els donarà el suport necessari per realitzar-la. També es comptarà amb la presència de 20 voluntaris, estudiants de fisioteràpia que col·laboraran per fer possible aquest acompanyament.
Els interessats a participar es poden inscriure a través del web de l’IMSP:
www.imspbdn.cat; presencialment a l’Escola d’Educació Especial Can Barriga (av. Martí Pujol, 457) o trucant per telèfon: 93 397 71 81

Deixa un comentari