Publicat el 28/11/2016

Ja s’ha lliurat l´acreditació de “punt d´informació turística” a 36 establiments de diferents municipis de la comarca que han seguit la formació impulsada pel Consorci de Turisme, en col·laboració amb la Diputació.

Biblioteques, comerços, espais culturals, restaurants…. podran assessorar i informar els seus clients sobre activitats i visites d´interès en el territori.

Empreses i serveis que han estat acreditats són els següents:

Empreses d´activitats: Rucs del Corredor (Dosrius), Blaumar (Mataró), Base Nàutica de Pineda de Mar (Pineda de Mar), Baby Center (Pineda de Mar) i Club Nàutic El Balís (Sant Andreu de Llavaneres).

Restaurants: Lasal del Varador (Mataró), Restaurant Nou-Cents (Mataró), Arrosseria Parador de Canet (Canet de Mar), La Caleta (Sant Vicenç de Montalt), Diagonal (Pineda de Mar).

Biblioteques: Joan Corominas (El Masnou), La Cooperativa (Malgrat de Mar), Can Salvador de la Plaça (Calella), Arenys de Mar (Arenys de Mar).

Allotjaments: Grus Apartaments (El Masnou), Allotjament Terrassa (El Masnou), Hotel Llar de Capitans (El Masnou), Habitatge Ús turístic (El Masnou), Vila Hotel Arenys (Arenys de Mar), Portofino (Arenys de Mar), Portofino Mar (Arenys de Mar), Hotel Golden Taurus Park (Pineda de Mar), BCN Maresme (Vilassar de Mar).

Oficines de turisme: Mataró, Santa Susanna, Pineda de Mar, El Masnou, Caldes d´Estrac, Consorci de Turisme, Oficina d´Atenció al Ciutadà (Sant Andreu de Llavaneres).

Cultura: Museu de la Nàutica del Masnou (El Masnou), Museu de Mataró (Mataró), Antequem (Mataró), Museu Arxiu de Vilassar de Dalt (Vilassar de Dalt).

Comerços: El rebost dels sentits (El Masnou), La casa del vi from Ocata (El Masnou).

Deixa un comentari