35è Festival de Música del Maresme a Premià de Dalt: concert a càrrec del duet de veu i guitarra, Marta Arbonés i Rosario Caselles | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/07/2012

Com expliquen les dues artistes,el nostre recorregut conjunt comença durant els estudis de Grau Superior a l´ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). La idea de poder interpretar un repertori original i de petit format, ens va portar a la formació definitiva del duet. En els nostres programes s´hi poden trobar obres originals per a veu i guitarra, però una bona part del repertori són arranjaments realitzats per nosaltres mateixes d´una sel·lecció de peces d´estils diferents. Comptem amb cançó catalana, espanyola, italiana, àries d´òpera, sarsuela… El resultat final és una barreja alhora original i refrescant de la qual nosaltres en gaudim i esperem que el públic també“.
La creació d´aquest projecte es deu a la fusió d´una sèrie de idees comunes, i una voluntat clara d´apronfundir en el poder expressiu de la combinació de la veu amb la guitarra. Per a aquest propòsit, s´ha buscat un repertori adient per crear un format de concert amé i fresc, alhora que íntim i càlid.


Dissabte, 28 de juliol de 2012  –  10 h nit
Lloc: Parròquia de Sant Pere
Ho organitza: Patronat Promúsica de Premià de Dalt. Col·labora: Ajuntament de Premià de Dalt
Preu: 10€
Tipus d´acte: Música

Deixa un comentari