Publicat el 21/03/2019

Aquest mes estem de celebració, ja que es compleixen 35 anys del naixement de La Clau.

El 23 de març de 1984 sortia al carrer el primer número de la revista, amb la Torre Nadal de Vilassar de Mar a la portada. La publicació havia sorgit de la iniciativa d’en Vicenç Pitarch i la seva dona, l’Eulàlia Vidal, amb el propòsit de connectar informativament els pobles del Maresme, la seva comarca. Van encetar la creació del nou mitjà amb una suma d’esforç personal, passió i professionalitat.

Després de 1.459 números publicats, el que va començar com a projecte familiar s’ha convertit en una gran iniciativa col·lectiva. I és que La Clau vol continuar fomentant la normalització de la llengua. Vol continuar comunicant i sent l’altaveu d’empreses, particulars, associacions i consistoris per difondre la cultura, les festes, les fires i les trobades populars del nostre territori. Vol contribuir, en definitiva, a reforçar el vincle entre els diferents pobles de la comarca i, des de fa un any, també amb Badalona.

Al llarg de tots aquests anys hem anat canviant sense perdre l’essència, perquè volem seguir sent el que aspiràvem en els orígens. Volem ser La Clau de sempre, però més viva que mai, i mantenir-nos en el lideratge de la informació local amb més contingut i amb una informació més completa, àgil i atractiva. Per això a començaments del 2004 vam apostar per la creació del web www.laclau.cat, un espai permanentment actualitzat i des del qual continuem informant i connectant tots els pobles del Maresme i Badalona. Els darrers mesos hem fet una nova passa endavant en l’aposta per la tecnologia, i hem fet l’espai web més modern, atractiu, fàcil d’utilitzar i optimitzat per a qualsevol dispositiu mòbil.

Però totes aquestes fites no haurien estat possibles sense la confiança que hem rebut per part de tothom que ha cregut i acollit el nostre projecte com si els fos propi. Gràcies a totes aquestes persones hem arribat a convertir-nos en el mitjà més llegit dels pobles del Maresme i, tot i el seu abast local, en un dels més llegits de Catalunya.

Aquestes dades tan favorables les hem aconseguit entre tots els qui formen part de l’esperit de proximitat de La Clau: municipis petits i mitjans, lectors i lectores, anunciants, punts de distribució i col·laboradors i col·laboradores. Tots ens animen a seguir creixent i millorant el nostre projecte comunicatiu per continuar sent una publicació de referència, familiar i de confiança: la revista de «tota la vida» dels veïns i les veïnes del nostre meravellós territori.

Totes aquestes famílies, tots aquests lectors i, ara, al 2019, també tots els milers de persones usuàries i seguidores de les xarxes són el nostre veritable actiu i el motiu pel qual ens esforcem per oferir la millor informació cada dia i a cadascuna de les revistes que publiquem.

En nom de tot l’equip de La Clau,
moltes gràcies a totes!

Deixa un comentari