Publicat el 11/03/2015

CaixaBank ha celebrat les Jornades “Porta a l´Exterior” per donar assessorament a més de 100 empreses catalanes interessades a potenciar la seva dimensió internacional. A la iniciativa han participat un total de 3 empreses de Badalona que cerquen solucions per obrir nous mercats pels seus negocis, i per primera vegada compta amb un país convidat: Xile.
Els directors de les oficines de representació i sucursals internacionals de CaixaBank, juntament amb l´equip d´especialistes de comerç exterior de l´entitat financera, han ofert una sessió a la Casa Llotja de Mar de Barcelona amb l´objectiu d´assessorar a les empreses sobre nous mercats als quals dirigir l´exportació i com orientar els projectes internacionals. La iniciativa ha permès mantenir 202 entrevistes i formació personalitzada sobre més de 50 països.
Les Jornades “Porta a l´Exterior” són una iniciativa de CaixaBank per posar al servei de les empreses la seva experiència en comerç exterior i la seva presència i el seu coneixement dels mercats internacionals.
Destaca l’assistència de l´equip al complet de directors de la xarxa d´oficines de representació de l´entitat a l´exterior, els qui mantenen entrevistes directes amb les empreses per oferir assessorament personalitzat a la situació del client.
L´entitat financera ha impulsat aquestes jornades per vuitè any consecutiu. La present edició és la que ha aconseguit un major nombre d´assistents, tant en nombre d´empreses com en la quantitat de mercats sobre els quals s´ofereix informació i assessorament.

Deixa un comentari