Publicat el 31/03/2018

Des del consistori es vol arranjar la xarxa de clavegueram en aquest sector i evitar els problemes que es produeixen per acumulació d’aigua quan plou molt

El proper dimarts 3 d’abril es donaran inici a les obres del projecte de renovació del clavegueram dels carrers Sant Feliu, Sant Francesc, d’en Roig i Sant Antoni. Les obres començaran pels dos primers carrers. Des del consistori es vol arranjar la xarxa de clavegueram en aquest sector i evitar els problemes que es produeixen per acumulació d’aigua quan plou molt.

En el cas del clavegueram dels carrers d’en Roig, Sant Antoni i Sant Francesc es tracta de clavegueres molt antigues amb poca pendent i sense sistema de xarxa separativa. En el cas del carrer Sant Feliu, l’obra busca ampliar la secció per evitar els embossaments i les entrades d’aigua als baixos dels habitatges, que es produïen sobretot en situacions de pluja.
Les obres s’han adjudicat a l’empresa Covan, Obres Públiques SL per un pressupost de 321.255 euros.

Amb motiu de l’obra no es podrà circular amb vehicles ni entrar als guals dels carrers afectats: al carrer Sant Feliu amb una previsió de durada de 6 setmanes i al carrer Sant Francesc, de 9 setmanes.

Foto: Carrer Sant Francesc

Deixa un comentari