2n Concurs de Percussió AS de rePIQUES i un LipDub a benefici del Casal dels Infants, a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/05/2012

Aquest dissabte 26 de maig, se celebra a Vilassar de Mar la segona edició de l’As de rePiques, un concurs de grups de percussió d’arreu de Catalunya i de la resta de l’estat.
Lip dub Solidari a Vilassar de Mar|
26 maig de 2012
Aprofitant la cita, el grup de percussió Ssstrèpits (AVAL) ha volgut fer un pas més i apostar per una iniciativa que aporti un valor solidari a l’acte tot organitzant,
a les onze del matí, un LipDub solidari dels grups de percussió dels Països Catalans, que comptarà amb els més de 1.000 participants que es preveu que assisteixin a la jornada.
El lipdub recorrerà el passeig marítim i el nucli antic de la població al ritme
de la cançó ‘Encomana’t’ que el compositor Keco Pujol va crear per al Casal dels Infants
, amb l’objectiu de reflectir l’esperit de l’entitat, i que Percussiocat
(Coordinadora de Grups de Percussió de Catalunya) ha versionat per a aquesta ocasió.
Escolta la versió original del tema musical:
http://www.casaldelsinfants.org/ENCOMANAT_SONG.mp3
Després de la filmació, els participants i veïns i veïnes estan convidats i convidades a gaudir de la paella que el cuiner Justo Ruiz oferirà al CEIP Pérez Sala, a benefici del Casal dels Infants. El grup musical de Mataró ‘Partidaris’ amenitzarà el dinar amb la seva música.
A la tarda tots els grups es vestiran de gala per participar al II Concurs de Percussió AS de rePIQUES, els guanyadors del qual s’emportaran importants premis en metàl·lic. Els conjunts desfilaran per diferents cercaviles eliminatòries demostrant tot el seu potencial, i 15 grups es classificaran per disputar la semifinal.
El seu veredicte anunciarà quins són els 5 conjunts que accediran a la final i lluitaran per proclamar-se els “AS de rePIQUES”.
Entre els grups que no es classifiquin, se n’escolliran 2 que s’hauran d’enfrontar en un cara a cara musical intentant aconseguir el màxim suport del públic assistent.
Després del sopar es proclamarà el veredicte del jurat, que anirà precedit de la projecció del LipDub, i es culminarà la festa amb una disco-mòbil a base de percussió.

Deixa un comentari