2n Aplec per la Independència a Arenys de Munt el proper 18 de setembre del 2011 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/09/2011

El proper diumenge 18 de setembre el Monument a la Independència d’Arenys de Munt acollirà el 2n Aplec per la Independència.


L’acte començarà a les 10 del matí a la Sala Municipal, seguirà a partir de les 11 al Monument a la Independència a Can Jalpí i finalitzarà a les 6 de la tarda amb l’actuació de la mezzosoprano Rosa Maria Campasol i l’esbart dansaire.


La jornada donarà el tret de sortida amb l’Assemblea de Comissions. Seguidament, havent canviat l’escenari, es succeiran intervencions de diferents personalitats de l’àmbit cultural i mediàtic català com la periodista Patrícia Gabancho o l’historiador Alfred Bosch. Es llegiran diversos manifestos i s’escoltaran recitacions de Montserrat Carulla i Jordi Prenafeta.


Després de la pausa del migdia l’acte continuarà amb un homenatge a ÒMNIUM CULTURAL (pels 50 anys de treball al servei de Catalunya), al poble mexicà i al poble argentí (per l’acolliment solidari als nostres exiliats del 1939). A més de dedicar una recordança a la memòria d’Heribert Barrera.


Serà durant els actes de la tarda quan la mezzosoprano Rosa Maria Campasol oferirà el seu recital, caracteritzat per la tècnica del clàssic crossover, l’objectiu del qual és aproximar la música clàssica a tots els públics, gràcies a la combinació d’acompanyaments musicals amb instruments clàssics i electrònics, que servirà per a clausurar la jornada de reivindicació.


Dia >>     18 de setembre de 2011
Hora >>   De 10 a 2/4 de 2 del migdia
               De 2/4 de 5 a les 6 de la tarda
Lloc >>    A Can Jalpí, davant el Monument a la Independència
C/ Castell Jalpí s/n •  Arenys de Munt (Barcelona)


Nota biogràfica:
Rosa Maria Campasol, nascuda a Arenys de Munt (Barcelona), és una mezzosoprano que, a més d’interpretar el repertori clàssic el fusiona amb altres estils, tècnica coneguda amb el nom de “classic crossover”.
Vocacionalment entregada a l’ensenyament imparteix classes de cant, llenguatge musical i cant coral així com també realitza cursos monogràfics d’història i audició a l’Escola de Música d’Arenys de Mar.
Compagina la seva vessant pedagògica amb la de concerts. Ha realitzat nombrosos recitals lírics i actualment treballa amb diferents agrupacions de cambra buscant noves idees així com el darrer espectacle anomenat “Tmpsss” conduït per la Companyia Cercle de Sons. Amb Mos Art ofereix música a la carta amb músics exclusivament professionals. Va protagonitzar el III Cicle de Música a la Gruta al Parc del Lurdes d’Arenys de Mar i va encetar el VIIè Cicle de concerts de música mediterrània a Arenys de Munt el passat mes d’agost.

Deixa un comentari