2a TRANSCORREDOR de Dosrius | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/05/2011

La pedalada BTT està organitzada pel Club Centre Excursionista Dosrius, i és l´esdeveniment esportiu més important que és celebra al municipi.
Diumenge 15 de maig es celebra a Dosrius la segona edició de la pedalada Transcorredor, una festa BTT organitzada per la secció de ciclisme del Club Centre Excursionista Dosrius amb el suport de l´Ajuntament.
Es tracta d´una prova no competitiva, que enguany presenta dues novetats importants: es podran triar dos recorreguts, de 24 i 32 km respectivament i la sortida i arribada serà al centre del poble, a l’Escola del Pi.

Tot el recorregut transcorre per camins i corriols del terme municipal, travessant els tres nuclis (Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far) i el Parc del Montnegre i el Corredor.
Després de l´èxit de l´edició de l´any passat, enguany la participació està limitada a 500 dorsals, molts dels quals ja s´han assignat degut al bon ritme d´inscripcions.
Nombrosos establiments d´hostaleria i comerços de Dosrius col·laboren amb l´esdeveniment, i es compta amb la participació voluntària d’altres entitats i persones del poble. Diversos establiments especialitzats en BTT i ciclisme del Maresme, el Vallès i el Barcelonès nord han participat en ladifusió de l´esdeveniment i en la recollida d´inscripcions.

Per a més informació: Club Centre Excursionista Dosrius
Carrer de Pau Casals, 10 2n – Dosrius

webs www.transcorredor.cat www.cedosrius.org
mail info@cedosrius.org
xarxes Facebook i Twitter @transcorredor @cedosrius

Deixa un comentari