2a Marxa cap a la Independencia al Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/07/2012

Dissabte 21 de juliol, la Marxa Partirà de Cabrera de Mar, passarà per les viles de Vilassar de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt i Premià de Dalt, i es clourà a Premià de Mar.
La marxa cap a la Independència és un acte adreçat a la població amb l’objectiu que prengui consciència, encara més, de la necessitat d’esdevenir un nou Estat europeu si volem subsistir com a poble.
La marxa s´ha organitzat, conjuntament entre les poblacions veïnes de Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt , Premià de Mar i Premià de Dalt, té l´objectiu de promocionar aquestes territorials de l’ANC i, coordinadament amb l’Associació de Municipis per la Independència, convocar a tot el poble de Catalunya a participar a la gran concentració nacional que la Diada de l’11 de setembre tindrà lloc a Barcelona sota el lema CATALUNYA PROPER ESTAT D’EUROPA.
Partirà de Cabrera de Mar, passarà per les viles de Vilassar de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt i Premià de Dalt, i es clourà a Premià de Mar. El nostre pas per cadascuna d’aquestes viles convidarà tots els vilatans a afegir-se a la Marxa. Demanarem als batlles respectius que li donin la benvinguda i els farem a mans el manifest de l’ANC.
Hem convidat el Sr. Miquel Buch, batlle de Premià de Mar, a presidir el nostre acte del dia 21 a les 8 del vespre, donant la benvinguda als marxaires cap a la Independència a la plaça dels Països Catalans de la nostra vila de Premià de Mar. L´acte serà presentat per l’actor Àlex Casanovas, amb la participació d’en Pep Riera, d’Unió de Pagesos, i en Francesc Ribera “Titot”, cantant i escriptor.
Els horaris de pas pels pobles són:
17:30: Trobada al polisportiu de Cabrera de Mar,
i inici del recorregut pel poble.
17:55: arribada a Vilassar de Mar (davant del camp de futbol) i recorregut pel poble.
18:20: arribada a Cabrils (rotonda Can Tosca) i recorregut pel poble.
18:45: arribada a Vilassar de Dalt (cementiri) i recorregut pel poble (*)
19:10: arribada a Premià de Dalt (La Cisa) i recorregut pel poble (**)
19:35: arribada a l’aparcament de La Salle, a Premià de Mar. Marxa a peu fins la plaça.
(*) En funció del num. de vehicles, es faran 2 circuits paral·lels.
(**) Segurament el recorregut serà més llarg pels factors d’extensió i dispersió.
L’ANC compta amb més de dues-centes assemblees territorials constituïdes i compta amb més de 6.000 associats.
Més informació de l’ANC a
www.assemblea.cat / Som a Facebook i Twitter #ANCat

Deixa un comentari