Publicat el 09/05/2016

Amb un reconeixement a la «solidaritat pròpia del teixit esportiu» del país, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha presentat la 2a Caminada Solidària pel Parc Natural de Collserola, una iniciativa de la Diputació de Barcelona i Càritas, amb el suport tècnic de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya.

Conesa ha afegit que, en la formació dels infants, «l´esport mai no és prescindible, perquè demostra que l´esforç personal sempre dóna resultats».

A la presentació, també ha intervingut el diputat  d´Esports, Josep Salom, que ha desgranat les diferents línies de suport d´aquesta corporació a l´esport local, i ha posat l´accent en iniciatives com «les passejades per a gent gran, les beques esportives –a les quals dediquem 680.000 €- o les col·laboracions amb Esport Solidari Internacional i Càritas».

El director de Càritas Diocesana de Barcelona, Salvador Busquets, ha aprofitat la presentació de la caminada per explicar el projecte Paidós, concebut perquè «tots els infants tinguin les mateixes oportunitats, però que atén famílies senceres en situació de vulnerabilitat». La recaptació de les inscripcions de la cursa (8 € per persona inscrita) es destinaran íntegrament a aquesta causa.

Des del món de l´esport, i l´exwaterpolista olímpic i ambaixador de Càritas, Jordi Sans, ha remarcat la importància de la «visibilitat que dóna el suport de noms coneguts a iniciatives com aquesta», i ha bromejat que «si tenim més èxit que l´any passat caldrà canviar de parc». També han assistit a la presentació exesportites com Jordi Arrese i Albert Costa.

La 2a Caminada Solidària pel Parc de Collserola tindrà lloc el proper 21 de maig. Amb un recorregut circular apte per a tothom (6,2 km), sortirà  a les 10h de l´Àrea d´Esbarjo de Sta. Maria de Vallvidrera. Encara us hi podeu inscriure a www.feec.cat

Deixa un comentari