Publicat el 10/08/2015

En el marc de la Festa Major de Santa Helena de Cabrils, es celebra per 28a vegada La Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils, que està consolidada, des de fa anys, com un esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell, que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca.
Enguany, La Mostra es celebra del 14 al 17 d’agost, de 19.30 a 23.30h.
La inauguració tindrà lloc el divendres 14 a les 20 hores. Entre els seus reptes destaca superar els 25.226 tastets del 2014 i augmentar el nombre de visitants que es van rebre, al voltant d’unes 15.000 persones vingudes de diversos punts no només del Maresme, sinó també de Barcelona i Girona.
L’organització de la Mostra Gastronòmica va a càrrec de SEIPRO (Serveis i Promocions Municipals) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils, Cabrils Ara! i el suport de la Diputació de Barcelona, juntament amb Damm, Font Vella i Sorli Discau.
En l’edició d’enguany hi haurà 67 estands: 19 de restauració, 10 de comerciants, 5 de vins i caves amb la Denominació d’Origen Alella,
6 d’entitats i 27 paradetes d’artesans.
I per amenitzar La Mostra i dotar-la d’un ambient encara més agradable, el grup Blue Gin Jazz serà l’encarregat de posar la música que acompanyi visitants i expositors durant els quatre dies de la trobada. Des de fa dos anys, la música ocupa un espai destacat en la Mostra Gastronòmica i l’organització està convençuda que poder gaudir de la gastronomia a ritme de blues serà un gran èxit.

Anem en Trenet  i amb tiquets a la Mostra Gastronòmica
Amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’Escola l’Olivera i que la mobilitat i l’aparcament no siguin un obstacle, durant els quatre dies que dura La Mostra, es disposarà d’un servei gratuït del trenet de 19 a 03h. Les parades seran les mateixes que les de l’autobús en el trajecte del CAP a la rotonda.
Per altra banda, per tal d’agilitzar la venda de tiquets i evitar cues durant La Mostra, aquests es poden comprar de manera anticipada, durant els dies previs a l’inici de la celebració, a la guixeta instal·lada davant del Centre Cívic “la Fàbrica”, en horari de dimarts i dimecres de 18 a 21h, dijous de 10 a 14h i de 18 a 21 h, i el mateix divendres 14 de 10 a 14h.
Com ja és habitual, el 0,7 % de la venda de cada tiquet de tast i beguda es destinarà a Càritas Parroquial de Santa Creu de Cabrils.
Entre les activitats previstes destaca la 10a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils, que tindrà lloc el diumenge 16 d’agost, de 10 a 14h, a la Sala La Concòrdia. Durant La Mostra, es vendrà cava amb la placa commemorativa de la Mostra Gastronòmica 2015. L’ampolla de cava es podrà adquirir a l’estand de Parxet, dins del recinte de la Mostra.
I per als aficionats al futbol, s’instal·larà una pantalla en el pavelló menjador per qui vulgui gaudir de la final de la Supercopa d´Espanya que enfrontarà al FC Barcelona amb l’Athletic Club, els dies 14 i 17 d’agost a les 22 hores en els partits d’anada i tornada de la final, perquè la gastronomia tampoc no està renyida amb l’esport

Deixa un comentari