Publicat el 23/11/2021

El pròxim dissabte 27 de novembre obre la 23a Mostra de Pessebres organitzada pels Amics de Pessebre de Badalona

 La mostra més gran de diorames de la ciutat tindrà lloc a la Sala d’Exposicions El Refugi de la Plaça de la Vila, i es podrà veure fins al 5 de gener. Enguany, s’hi exposaran 27 diorames, cinc més que l’any passat.
L’exposició estarà oberta de 17 a 20 h els dies feiners i els dissabtes, vigílies i festius també de 12 a 14 h

La 23a mostra compta amb un total de 26 diorames, d’estils variats, alguns més tradicionals i altres més moderns, i del gran pessebre tradicional de suro.
Enguany, es podran veure alguns diorames que representen indrets badalonins de Dalt la Vila o Canyet, realitzats a partir d’il·lustracions del pintor, dibuixant i destacat aquarel·lista, Rafael Pujals, que va morir el passat 12 de juliol.
Rafael Pujals va ser amic i col·laborador de l’associació Amics del Pessebre de Badalona, on va pintar diversos pessebres durant molts anys.
També hi haurà un diorama especial, en col·laboració amb L’Orfeó Badaloní per a commemorar la celebració del seu centenari.

Com l’any passat, l’exposició estarà adaptada a les directrius sanitàries per la Covid-19 i es realitzarà en total seguretat

Sobre Amics del Pessebre de Badalona
Els Amics del Pessebre de Badalona és una entitat sense ànim de lucre. Els seus membres treballen tot l’any perquè Badalona pugui gaudir dels pessebres per Nadal. Malgrat anys d’interrupcions, l’associació té més de 50 anys d’història, i des del 1998 organitza anualment la Mostra de Pessebres de Badalona.
I per segon any consecutiu, s’encarrega de fer el pessebre tradicional de la Plaça de la Vila de Badalona, que s’inaugura el 13 de desembre, per Santa Llúcia.

Redacció
Imatge i font: Amics del Pessebre de Badalona

 

 

Deixa un comentari