Publicat el 24/11/2017

Arenys de Mar es prepara per commemorar, un any més, el 25 de novembre, Dia mundial per a l’eradicació de la violència envers les dones

La vila d’Arenys  organitza enguany dos actes entorn al #25N que volen servir per recordar que aquesta xacra encara persisteix a la nostra societat. A Arenys de Mar, com arreu, no ens n’escapem i s’aborda cada dia el treball per a eradicar-la, de manera coordinada i en xarxa, amb la Policia Local, Mossos d’Esquadra, el CAP, els Jutjats, els Serveis Socials i d’altres agents socials coordinats des de la Regidoria de Drets Civils.

Actes programats per aquest dia:

·  Dissabte 25 de novembre, a les 12 del migdia, a la plaça de l’Església, el jovent d’Arenys també commemora el dia internacional contra la violència masclista. Des de l’àrea de Joventut, conjuntament amb les entitats juvenils del municipi, es llegirà un manifest redactat i consensuat entre les entitats de Barraques. També hi participarà el grup artístic 350 fent un rap contra el masclisme i el cor juvenil Vox-Art.  Durant l’activitat es repartiran llaços liles entre els assistents i es penjarà una pancarta.

·  Dissabte 25 de novembre, a les 6 de la tarda, a la Sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay, es farà la lectura del manifest del Dia Internacional de la Violència envers les Dones a càrrec de l’escriptora arenyenca Nathalie Pons, i amb el toc musical de Duna Vilanova a la flauta travessera i Joan Torrentó al violí.

 

Deixa un comentari