Publicat el 02/05/2018

BioCultura és una trobada de referència internacional que se situa entre els dos esdeveniments més importants d’aquestes característiques que tenen lloc a Europa

Enguany, la ubicació es manté al Palau Sant Jordi de Barcelona i tindrà lloc dels dies 3 al 6 de maig. Precisament, amb l’objectiu de facilitar la visita i poder gaudir de la participació de professionals, s’ha fet una redistribució de l’espai, donant prioritat a l’accés de l’Avinguda de l’Estadi, com a entrada principal.

Pel que fa al programa d’actes, per a aquesta edició s’han preparat més de 400 activitats. Estan centrades en el marc de la promoció de la sostenibilitat i vida eco entre la ciutadania: debats, taules rodones, conferències, jornades, showcookings, showrooms, demostracions, degustacions, concerts, tallers i activitats per als més petits.

Dins de BioCultura, segons expliquen els organitzadors, sempre hi destaca la participació i oferta de productes de cosmètica i bellesa eco-bio. Precisament, junt a aquesta oferta s’hi han preparat una sèrie de tallers, que aproparan l’ecoestètica i els productes d’higiene i de neteja ecocertificada a la ciutadania: propostes d’aromateràpia i ús d’olis vegetals, tònics, maquillatges, tints, cosmètica terapèutica, ungüents, aigües florals, aromateràpia, cura capil·lar… sense parabens, ftalats, parafines, etc.

D’altra banda, entre les novetats que es trobaran a BioCultura, destaquen també productes utils de cara a la primavera com l’oli anticel·lulitic de Cosmètics Giura, la loció repel·lent de mosquits de citronella bio, de la Casa de la Lluna Mitjana i la crema solar natural amb protecció SPF 30 d’Herbera.

BioCultura se celebra anualment a Barcelona i Madrid i cada dos anys a Sevilla i València, Bilbao i la Corunya. A la fira s’hi donen cita productors, distribuïdors, professionals i consumidors que “demostren el dinamisme del sector, símbol alhora del canvi necessari i imprescindible, per fer el pas definitiu cap a un món realment sostenible”, tal com destaquen els promotors d’aquesta iniciativa.

Font: BioCultura.

 

Deixa un comentari