Publicat el 27/02/2014

El proper diumenge, 2 de març, Caldes celebra la 25a edició de la Cursa Popular, una prova que l´Ajuntament va recuperar l´any 2008, després de quatre anys sense celebrar-ne (la darrera edició va ser la de l´any 2004).
En les darreres edicions de la Cursa Popular ha quedat palesa la importància d´aquesta prova pel municipi, que desperta, el dia de la seva celebració, amb una intensa activitat al carrer i el bon acolliment de la població a aquesta iniciativa, any rere any.
Corredors vinguts d´arreu de Catalunya, de l´Estat espanyol i d´altres països europeus participen en aquesta prova que transcorre al llarg d´un circuit de 10 km anomenat de “Les 4 Viles”, en referència a les poblacions d´Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres (Port Balís) i Sant Vicenç de Montalt, a més de Caldes d´Estrac
Inscrita en la Federació Catalana d´Atletisme, la Cursa  compta amb l´organització de la regidoria d´Esports i el Centre Atlètic Laietània i, cada any el número d´espònsors i col·laboradors augmenta de forma considerable, entre els quals cal destacar els comerços i restaurants del poble de Caldes d´Estrac.
La Cursa Popular de Caldes d´Estrac aplica el sistema de cronometratge anomenat Championchip, que permet la mesura exacte i instantània de la prova i inclou la prova caldenca en la prestigiosa i reconeguda Lliga Internet Championchip, competició que gaudeix d´un destacat segell de qualitat i un calendari de referència.
En aquesta 25a edició, la Cursa Popular col·labora amb el Banc d´Aliments. És per aquest motiu que es sol·licita als participants una aportació d´un kg de menjar de llarga durada o caducitat, preferiblement menjar sec (llegum, pasta,…)
Inscripcions:
http://www.caldetes.cat/

Deixa un comentari