25 i 26 de juny, dues jornades de Portes Obertes del Parc Arqueològic Cella Vinaria | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/06/2011

Durant el cap de setmana us proposem que us apropeu a l´edici del Centre d´Acollida Turística per conèixer el celler romà, Cella Vinaria de Vallmora, en les dues jornades de portes obertes que es faran el 25 i el 26 de juny. Aquests dos dies l´entrada al Parc Arqueològic i la visita guiada seran gratuïtes.


També prodreu fer un tastet de les activitats que us proposarem aquest any: conferències, tast de vins, visites a cellers, etc.
Informació i reserves:
info@cella-vinaria.cat i al telèfon 935559977 (de dilluns a divendres, de 10 a 14h).
Programa d´activitats:
Visites guiades a la Cella Vinaria: dissabte 25 de juny (a les 11h, 13h i 16h) i diumenge 26 de juny (a les 11h i les 13h). Activitat gratuïta.
Gastroteca. Taller de mel: dissabte 25 de juny (a les 12h i les 17h) i diumenge 26 de juny (a les 12h). Activitat gratuïta.
Dinar-maridatge: dissabte 25 de juny a les 14h. Preu de l´activitat: 30 euros per persona. Cal reservar prèviament.
Conferència: Vinum Mulsum. Dissabte 25 de juny a les 17.30h. Activitat gratuïta.
Miquel Sunyer, viticultor de Batea, Antonio Aguilera, professor del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona i Josep M. Vaquer, enòleg, han unit esforços per intentar reproduir la manera en que el antics romans elaboraven el Vinum Mulsum, basant tot el procés d´elaboració en tractats d´agricultura de l´època. El resultat que se n´ha obtingut ha estat per una banda un estudi històric sobre l´elaboració del Mulsum, i l´altra el vi de mel o mulsum. Al finalitzar, tindrem l´oportunitat de tastar el resultat de l´experiència.
Visita al Celler Bouquet d´Alella: Us convidem a descobrir un nou celler obert des de 2010, ubicat en una preciosa masia del segle XIII, situada a tocar del casc urbà d´Alella i rodejada de vinyes. Dissabte 25 de juny i diumenge 26 de juny a les 12h. Activitat gratuïta. Cal inscriure-s´hi prèviament.


Lloc: Centre d´Acollida Turística
Adreça: Ernest Lluch, 40. 08329 Teià
Durada: 25 i 26 de juny
Ho organitza: Mancomunitat de Serveis Alella, El Masnou i Teià
Preu: Entrada gratuïta.

Deixa un comentari