Publicat el 22/11/2020

L’acte, que se celebrarà partir de les 17.30 hores a la plaça de la Vila, inclou la lectura d’un manifest unitari i una actuació a càrrec de la Federació de Dones de Badalona

L’Ajuntament ha programat durant la setmana diverses activitats telemàtiques per conscienciar la ciutadania sobre les violències masclistes
El pròxim dimecres 25 de novembre a partir de les 17.30 hores la plaça de la Vila de Badalona acollirà un acte de ciutat per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.  Aquest acte se celebrarà seguint tots els protocols sanitaris i complint totes les mesures establertes.
La jornada s’iniciarà amb un minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència masclista. Posteriorment, la Benvinguda a càrrec de la regidora de Ciutadania, Dona i Gent Gran, Florència Badia realitzarà un parlament i es llegirà el manifest unitari per part de tots els grups polítics del consistori.
L’acte es tancarà amb una actuació a càrrec de la Federació de Dones de Badalona

Activitats telemàtiques
L’Ajuntament de Badalona ha programat durant la pròxima setmana diversos tallers i activitats telemàtiques per conscienciar la ciutadania sobre les violències masclistes. El calendari és el següent:

– Dilluns 23 de novembre, a les 18 h. Taller en línia (2 hores). Destapem el llenguatge masclista de la música
– Dimarts 24 de novembre, a les 18 h. Taller en línia (2 h). Destapem el llenguatge masclista de la música per a joves
– Dimecres 25 de novembre, a les 17 h. Trivial Lila en línia (1 hora)
– Dijous 26 de novembre, a les 17 h. Trivial Lila en línia (1 hora)

Les persones interessades poden inscriure’s a les activitats enviant un correu electrònic a feminisme@badalona.cat o trucant al telèfon 93 483 26 78.

Deixa un comentari