Publicat el 11/11/2022

Una cita per conèixer i degustar la Coca de Llavaneres, un dels productes locals de més prestigi, postres elaborades amb pasta de full, ametlles, pinyons, vainilla i llimona, reconegudes arreu de Catalunya

 

 

 

Dissabte 19 tindrà lloc la Fira de la Coca de Llavaneres, un espai obert on durant tot el dia, d’11 a 23 h, els visitants podran provar i comprar aquest producte. També hi trobarem l’Espai Gastronòmic, tallers, xocolatada, música i espectacles per als més petits, així com la tradicional exposició de bolets.

Diumenge 20 la festa continua i es podrà tornar a gaudir de la Fira i de l’Espai Gastronòmic, de 10 a 17 h. A més, hi haurà taller de cuina, taller de cuina en anglès, jocs i vermut musical.
A les 11 h, es podrà participar d’una nova visita guiada per descobrir el patrimoni modernista de Llavaneres. Caldrà inscripció prèvia.

A més, com és ja una tradició, es convocarà el concurs fotogràfic de bolets a través d’Instagram i n’hi haurà també una versió per a qui vulgui pujar una foto a la xarxa menjant Coca de Llavaneres.
En cas de pluja, les activitats es traslladaran a l’envelat del parc de Ca l’Alfaro.

8a Festa de la Sembra del Pèsol garrofal
Diumenge 20 de novembre també tindrà lloc la Festa de la Sembra del Pèsol Garrofal de Llavaneres, l’altre dels productes estrella de la vila, d’una qualitat excel·lent i reconegut arreu del territori. Es proposarà un taller adreçat a un públic familiar.

Mostra Gastronòmica
Fins al 30 de novembre, els restaurants participants ofereixen diferents menús de tardor, amb productes de temporada com la poma farcida a l’estil de Llavaneres, formes diferents de cuinar bolets i la Coca de Llavaneres.
El llistat de plats, menús i establiments el trobareu properament a www.ajllavaneres.cat/mostragastronomica22.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari