21a Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana organitzada per l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/05/2014

Tres centenars de professionals de l’àmbit de la salut i la biomedicina de Catalunya han participat, el passat  divendres al migdia, a la 21 Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, que organitza l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
La cursa consisteix en un recorregut d’uns deu quilòmetres per camins rurals de l’entorn de l’hospital: el Campus Can Ruti i la serralada de Marina de Badalona.
Els vencedors en la categoria absoluta han estat:
Jessed Hernández, de Transport Sanitari de Catalunya SLU, amb un temps de 35 minuts i 33 segons, i
 . Carmen Auñón, de l’Institut Català d’Oncologia, que ha registrat una marca de 45 minuts i 9 segons.
Tots dos ja havien pujat al pòdium en edicions anteriors de la cursa.
En la categoria per equips masculina, els més ràpids han estat els professionals de l’Hospital de la Vall d’Hebron, mentre que els del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i els de l’Hospital Germans Trias han quedat en segon i tercer lloc, respectivament.
Pel que fa a la categoria femenina per equips, les primeres classificades han estat les corredores del Consorci Hospitalari Parc Taulí, seguides per les de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona i per les de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.
A l’acte de lliurament de premis hi han assistit: el regidor d’Ensenyament, Esport i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández Benítez; el gerent territorial de l’ICS a la Metropolitana Nord, Jordi Ara, i el director de Personal de la Metropolitana Nord, Joan Grau.
La cursa ha estat íntegrament finançada per empreses col·laboradores.

Deixa un comentari