Publicat el 14/03/2015

Animeu-vos a participar a la 21a. Cabrilenca  BTT el proper diumenge 26 d´abril. Es tracta d´una trobada esportiva, no competitiva, que vol mantenir la finalitat amb la que va començar: promocionar l´esport de la bicicleta de muntanya.
L´assistència ha anat creixent any rere any, fins arribar en alguna edició a més de 1.000 participants. Així mateix, col·laboren més de 100 voluntaris, que fan que aquesta alta afluència de ciclistes es desenvolupi amb tota normalitat.


L´edició d´enguany constarà de dos nous recorreguts, d´uns 24 i 42 km., de forma que hi puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i volen gaudir del nostre entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d´uns 740 i 1.300 m. respectivament. Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts.
Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat.
Com ja hem fet en les tres darreres edicions, tot i no ser competitiva, també hi haurà control de temps mitjançant un xip incorporat al dorsal.
Durant el circuit estan previstos avituallaments i s´acabarà amb una botifarrada; això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs indiqueu-ho al camp corresponent al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.
A més, tots els participants rebran un obsequi exclusiu i commemoratiu d´aquesta edició.


Només inscripcions per internet i anticipades, fins el dissabte 25 d´abril o arribar al límit de 900 participants. No hi haurà inscripcions el dia de la pedalada.
Us podeu inscriure: 
https://www.inscripcions.cat/cabrilencabtt2015
Com s´ha fet en altres edicions, aquest any es destinnaran 0,50€ de cada inscripció a causes solidàries
Dia de la cursa: diumenge 26 d’abril
Hora de sortida: les 9 del matí
Lloc: Pàrquing de Can Botella (Carrer Hort de les Monges, Cabrils)


Nous recorreguts, nous corriols
Potser us pensàveu que ja conèxieu tots els corriols del Maresme?
Doncs us podem assegurar que venint a la Cabrilenca descobrireu nous corriols i nous racons de les nostres rodalies. Es faran trams de pista perquè així ho manen des del Parc de la serralada Litoral, però també trams de magnífics corriols fora del Parc.
La Secció Ciclista Cabrils – La Concòrdia

Deixa un comentari