Publicat el 20/03/2016

L’Aquàrium de Barcelona compleix el seu 20è aniversari i ho celebra amb el llançament d’una sèrie de vídeos protagonitzats per famosos del món de l’esport, la moda i la cuina, en què feliciten per aquesta commemoració al centre marí més important del món en temàtica mediterrània. 

“Aprendre a fer submarinisme i tenir l’oportunitat de bussejar amb taurons i tots els peixos que hi ha, va ser una experiència única”, explica l’entrenador del Barça, Luís Enrique, protagonista del primer vídeo de celebració de les dues dècades de L’Aquàrium. I és que l’entrenador del FCB va viure en primera persona una de les experiències pròpies del centre marí: submergir-se entre taurons a l’Oceanari, el tanc més gran i amb major número d’espècies de L’Aquàrium de Barcelona i, a més, únic a Europa.
Luís Enrique, destaca una anècdota familiar: ´L’Aquàrium va tenir el detall de batejar un dels taurons toro amb el nom del seu fill, “Pacho””. De fet, explica que a dia d’avui encara van a visitar-lo. És per això que l’entrenador celebra els 20 anys de L’Aquàrium de Barcelona amb un record inesborrable´.
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=-x6bmeqXbic&feature=youtu.be

Els 20 anys de l’aquàrium en xifres: 
El centre marí compta amb més de 7.300 dies d´obertura al públic ininterrompudament i més de 30 milions de visitants. Amb més d´11.000 espècies, en aquests 20 anys, s’han arribat a consumir més de 290 tones d´aliment, l´equivalent a dues balenes blaves.  L’Aquàrium ha viscut 1860 naixements, entre altres moments especials. 

La divulgació del fons marí i l´educació són dues de les tasques més importants del centre que, des del seu inici, s´ha dedicat a l´estudi, la conservació i la protecció de la fauna marina. 

L’Aquàrium de Barcelona pertany al grup ASPRO, l’operador de centres d’oci més gran d’Europa que integra 60 centres en 11 països, dels quals dotze es troben a Espanya, i rep un total de més de 7 milions de visitants anual. 

Deixa un comentari