1r Torneig Internacional de futbol femení Vila de Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/04/2011

El cap de setmana dels dies 16 i 17 d´abril Llavaneres acollirà la primera edició d´aquest torneig de futbol femení que comptarà amb la participació d´un equip de Suècia.


Les jugadores de l´Älta IF, club de futbol procedent d´Estocolm, es desplaçarà fins a casa nostra per disputar la primera edició del Torneig Internacional Vila de Llavaneres, que també comptarà amb la participació de les jugadores del RCD Espanyol,  el CF Vilassar de Mar i el Sant Gabriel (de Sant Adrià del Besòs, a més de les amfitriones del CE Llavaneres.


El torneig es disputarà en les categories infantil i cadet i en partits de futbol 7, durant el dissabte 16 d´abril a partir de les 16 h. A més, aquell mateix dia hi haurà un partit entre els pares del CE Llavaneres i de l´Älta IF.


Pel que fa al diumenge 17 d´abril, es jugarà un partit de futbol 11 que enfrontarà les jugadores de l´Älta IF amb un combinat de les jugadores del Llavaneres i del Vilassar de Mar. Tots els partits es disputaran al camp de futbol de la nova zona esportiva.


El torneig s´ha organitzat des de l´escola de futbol femení del CE Llavaneres i compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de Llavaneres. La previsió és que a finals d´estiu les jugadores del Llavaneres es desplacin a Estocolm per participar en un altre torneig internacional d´intercanvi.

Deixa un comentari