Publicat el 14/11/2014

Inscripcions obertes per al 1r Concurs de Pomes Farcides i de Bolets de Sant Andreu, que s´inclou en la programació de la Fira de Tardor que Llavaneres celebra el cap de setmana del 22 i 23 de novembre.
Les persones interessades en participar-hi poden apuntar-s´hi fins el 21 de novembre, emplenant aquest formulari:
https://santandreudellavaneres.cat/formulari.php?id=8409.
El guanyador de cada modalitat rebrà un premi de 150 euros. El jurat està integrat per representants de tres restaurants de reconegut prestigi: Can Jaume i Vil·la Minerva, de Llavaneres, i Les Ginesteres d´Argentona.
BASES DEL CONCURS DE POMES FARCIDES I DEL CONCURS DE BOLETS. FESTA MAJOR SANT ANDREU 2014
1.- La participació en els concursos és oberta a tothom, sense excepció d’edat, tret de cuiners i altres professionals del sector.
2.- Cada participant podrà presentar un sol plat per concurs.
3.- En el concurs de pomes farcides, s’ha de lliurar un mínim de tres pomes amb la salsa corresponent; i en el concurs de bolets s’ha d’elaborar un plat en què l’ingredient principal sigui el bolet.
4.- Per a inscripcions i recollida de números, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament del 14 al 21 de novembre de 9.00 a 14.00 h.
5.- Els plats s’hauran de presentar una hora abans del concurs (18.00 h) i s’hauran d’identificar amb el número del participant.
6.- Hi haurà un premi únic de 150,00 € per al guanyador/a del concurs de pomes farcides, i un premi únic de 150,00 € per al guanyador/a del concurs de bolets. Els premis estan patrocinats per Burgeois Prime.
7.- El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la restauració de Sant Andreu de Llavaneres.
8.- El veredicte del jurat es farà públic el dissabte 22 de novembre de 2014, a les 19.30 h al passeig Mare de Déu de Montserrat.
9.- La participació en aquests concursos implica l’acceptació de les bases.
Més informació:
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme – Tel 937 023 600
p.eco.llavaneres@santandreudellavaneres.cat

Deixa un comentari