Publicat el 27/02/2022

La jornada està vinculada al Programa Treball, Talent i Tecnologia i va adreçada a tots aquells empresaris del sector de la restauració i alimentació que desitgin digitalitzar els seus negocis

 

 

 

L’Ajuntament de Calella, en col·laboració amb l’Ajuntament de Malgrat de Mar, organitza la primera jornada d’acompanyament tècnic vinculada al Programa Treball, Talent, i Tecnologia, finançat per la Diputació de Barcelona amb la finalitat de donar suport a la digitalització.

La jornada tindrà lloc a l’Espai Can Saleta (c. Sant Jaume, 225-229) els propers dies 1, 3 i 8 de març en horari de tarda, concretament de 16 a 19 hores i serà una formació híbrida, és a dir, presencial i amb possibilitat de connexió online.

A la jornada s’exposarà el funcionament de les Plataformes ERP. Aquestes s’utilitzen com a solució a la gestió empresarial, ja que ajuden en la gestió de compres o de vendes, en la gestió comptable (clients, proveïdors, actius, personal), en el control d’estocs i també en la pròpia planificació de comandes. A més, també s’oferiran i es detallaran diverses opcions disponibles en el mercat que donen una resposta específica als requisits del sector de la restauració i l’alimentació. Les empreses assistents podran conèixer en profunditat les característiques tècniques de cadascuna, per a què s’utilitzen, i les principals diferències i similituds pel que fa a facilitat d’ús, seguretat de les dades, tipus d’implantació i funcionalitat per àmbits de gestió.

La presentació anirà a càrrec d’Hugo Rodríguez, gerent d’Actual-Cash, consultoria de restauració i hoteleria, i formador en diversos màsters des de l’any 2015 a l’EAE Business Schooli i Ostelea en l’àrea específica d’explotació de restauració i Food & Beverage.

Totes aquelles persones que estiguin interessades i vulguin participar del acte només han d’enviar un correu a l’adreça:  aj035.promocieconomica@calella.cat, indicant el nom i cognoms de la persona, el nom de l’empresa i el telèfon mòbil.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari