Publicat el 17/04/2019

Del 25 al 28 d’abril, l’Espai Firal del Nou Parc Central de Mataró acollirà l’onzena edició de la fira MotorTotal. Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on queden representades més de 20 marques i 150 vehicles.

El sector viu moments de transició a conseqüència de la futura transformació profunda en diversos camps. Els motors dels vehicles aniran deixant enrere els combustibles fòssils en favor de l’electrificació, tot i que la sortida d’automòbils elèctrics de les plantes de producció del país és encara testimonial.

L’esborrany de la Llei del canvi climàtic elaborat pel Govern central inclou que el 2040 es deixin de matricular vehicles de combustió que emeten CO2, causants de l’escalfament global, i la mesura també suposa anar abandonant el dièsel per les seves emissions d’òxid de nitrogen, considerades nocives per a la salut, així com els motors de benzina i els híbrids, en plena expansió en aquests moments.

Tots aquest fets comporten que ens trobem en un panorama si més no incert. La notable recuperació els darrers anys en la venda de vehicles nous trepitja el fre, i això fa que les vendes de vehicles seminous tinguin repunts a l’alça.
Serà interessant anar seguint l’evolució de tot plegat.

MotorTotal 2019 obrirà les seves portes el dijous 25 a les 16 h i fins a les 20.30 h.
El divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28, la fira restarà oberta al públic en horari ininterromput de 10.30 a 20.30 h

 

Deixa un comentari