1a Edició dels Premis Fundació Affinity, per a commemorar el seu 25è Aniversari | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/07/2012

La Fundació Affinity ha obert el termini de presentació de les candidatures per optar a la primera edició dels Premis Fundació Affinity. La Fundació vol commemorar el seu 25è Aniversari reconeixent i recolzant la tasca de tantes persones i entitats en la defensa i benestar dels animals de companyia.


 


El lliurament de premis tindrà lloc a final d’any a Barcelona en un esdeveniment ple de sorpreses. Serà una nit dedicada als gossos i gats que tindrà com a missió ressaltar la important missió que exerceixen els animals de companyia en la nostra societat.


 


Els Premis Fundació Affinity, estan integrats per sis categories, tres d’elles obertes a candidatura.


 


   1ª. Projecte de sensibilització sobre els drets dels animals. Aquesta categoria pretén reconèixer, recolzar i promoure la tasca d’una entitat no lucrativa en el desenvolupament de projectes d’educació i sensibilització sobre els drets i la cura dels animals de companyia.


 


Categoria oberta a candidatura. Premi dotat de 10.000 €.


 


    2ª. Veterinari amb causa. Es busca reconèixer, recolzar i promoure la tasca personal d’un veterinari en la cura i benestar dels animals sense llar, més enllà de les seves obligacions professionals.Categoria oberta a candidatura. Premi dotat de 5.000 €.


 


 3ª. Gos excepcional. Aquesta categoria és per a reconèixer, recolzar i promoure la tasca d’un gos de treball per les seves actuacions destacables i extraordinàries en feines de cerca, rescat o salvament de persones.Categoria oberta a candidatura. Premi dotat de 2.500 €.  4ª. Mitjà de comunicació, per la seva tasca en la sensibilització de la població sobre els drets dels animals. 5ª. Entitat que promogui les Teràpies Assistides per Animals i difongui els beneficis dels animals com a font de salut.


 


6ª. Personatge famós per la seva col·laboració amb associacions protectores d’animals, per promoure les adopcions o la seva lluita contra l’abandonament.


 


En les categories tancades, el propi jurat estudiarà les diferents possibilitats i premiarà aquelles que s’ajustin als criteris establerts en cada cas.


 

Comunicació


Ja està a disposició de tothom la web www.premiosfundacionaffinity.org on es troben publicades les bases, els requisits, terminis i formes de lliurament, contacte i tota la informació per participar en aquests Premis.


 
A la pàgina de Facebook de la Fundació estaran molt presents els Premis i es realitzaran concursos perquè els seguidors s’involucrin en aquest esdeveniment tan important. Participant en els concursos es podran aconseguir entrades per assistir a la gala de lliurament de premis.


 


Entrega y termini de presentació de les candidatures


 


El lliurament dels projectes es podrà fer per missatgeria o per correu electrònic indicant en els dos casos “Premis Fundació Affinity”.

El període de recepció de candidatures finalitzarà el 15 d’octubre de 2012.


 


Resolució i Jurat


Un comitè d’experts de la Fundació Affinity s’encarregarà d’estudiar i avaluar totes les candidatures rebudes per categoria.

Les candidatures seleccionades es presentaran a un jurat format per membres del Patronat de la Fundació Affinityi altres personalitats que decidiran un guanyador per cada categoria.

Els premiats de cada categoria seran contactats telefònicament abans del 15 de novembre.


 


Contacte


 P

er a qualsevol dubte o consulta els candidats poden contactar-nos a través del telèfon:


93 363 59 90 o per e-mail a premios@fundacion-affinity.org


 


 


Sobre la Fundació Affinity


 


La Fundació Affinity, que aquest any celebra el seu 25 aniversari, és una entitat privada sense ànim de lucre creada per Affinity Petcare, empresa capdavantera al mercat espanyol en aliments preparats per a gossos i gats que porta més de 40 anys vetllant per la cura dels gossos i gats. Des del seu origen, té com a missió lluitar contra l’abandonament d’animals, defensar els seus drets i destacar el paper que poden exercir per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones. A aquest efecte, la Fundació Affinity duu a terme campanyes de sensibilització i programes d’ajudes amb l’objectiu d’aconseguir tant el benestar animal com a humà.


 


Per a més informació:


www.premiosfundacionaffinity.org

Deixa un comentari