1ª Edició de les Distincions al Mèrit Esportiu Vila de Teià, | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/06/2012

Prop de 100 persones van assistir a la 1ª Nit de l´Esport de Teià que es va celebrar el passat 2 de juny a l´Escola El Cim i que la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament ha organitzat amb l´objectiu de fer un reconeixement públic a les entitats esportives i a les persones que hi formen part per la seva tasca, dedicació i compromís de manera desinteressada en vers Teià.
L´acte que es va iniciar amb un sopar elaborat i servit de manera altruista per un grup de teianencs va continuar amb el reconeixement a les totes les entitats esportives . Els presidents d´aquestes van recollir de mans dels diferents regidors presents i de l´alcalde un record commemoratiu de l´acte.
A continuació, es va fer un reconeixement públic a diferents esportistes, ja fos per la seva trajectòria esportiva o per algun fet esportiu puntual. Així doncs, l´Antoni Canalias, en Jordi Ramentol, l´Alejandro Garcia, en Juan José Arranz i l´Equip Teià Gota a Gota van rebre aquest reconeixement.


I la gala va finalitzar amb el més esperat de la nit, la 1ª Edició de les Distincions al Mèrit Esportiu Vila de Teià, amb les quals es va homenatjar aquells esportistes o equips que durant el 2011 van protagonitzar actes de rellevància.


Els premiats amb la Distinció varen ser:
– Fet esportiu més destacat del 2011:
4rt Torneig Internacional de Judo
– Equip adult més destacat del 2011:
El 1r equip Femení del Teià Futbol Cinc
– Esportista infantil més destacat del 2011:
Anna Munné del Teià Futbol Cinc i Samuel Baixeras del Club Judo Teià
– Trajectòria de promoció de l´esport més destacada: Sr Enric Carnicero.

Deixa un comentari