Publicat el 22/10/2015

El proper espectacle d´aquest cicle tindrà lloc a la 3a Fira del Conte que se celebra a Tordera, el proper dissabte 24 d´octubre a les 16.30 h.
Amb la finalitat de continuar estimulant la creativitat dels nens i nenes de tot Catalunya, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA, organitzen la primera edició d’El Gran Llibre de les històries imaginades a 10 poblacions d’arreu del territori català. Enguany té com a temàtica les tradicions: sardanes, gegants, bastoners, traginers, diables i castellers.
A partir de les il•lustracions del Concurs BBVA de Dibuix Escolar, que convoquen anualment la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA, en el qual els nens i nenes han de crear uns dibuixos a partir d’uns relats, neix aquest nou espectacle que combina narració i creació.
En aquest cas, els nens i nenes participen (convidats per una fada que portarà el fil conductor) en la creació del Gran Llibre. A partir dels dibuixos dels escolars guardonats en el concurs, ells seran, en aquesta ocasió, els autors d’aquest  ‘Gran Llibre de les històries imaginades’, ideant i escrivint les noves històries.


La FACC (Fundació Antigues Caixes Catalanes) dóna continuïtat a l´obra social que desenvolupaven les antigues Caixes d´Estalvi de Manlleu, Sabadell i Terrassa (Unnim) arreu de Catalunya. Té com a àmbit d´actuació tot el territori català i realitza iniciatives socials i culturals dirigides a promoure el progrés humà, educatiu i cultural de les persones. Tot això és possible per l´acord de col•laboració que té amb BBVA, qui a més de donar suport econòmic per a realitzar les activitats, hi participa activament.
Més informació al webs
www.fcaixescatalanes.cat.

Deixa un comentari