Publicat el 20/09/2017

En aquesta dinovena edició, la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família, Gent Gran i Promoció de la Salut ha preparat un ampli ventall d’activitats per reconèixer públicament la importància de la gent gran al municipi

Del 23 de setembre a l’1 d’octubre Vilassar de Mar organitza la Setmana de la Gent Gran.
Enguany la Festa gran, gaudeix en blanc, el dia 30, serà una de les novetats i substituirà al dinar de germanor. Amb karaoke, pica-pica i un concert-ball amb música dels anys 60, 70 i 80 vol ser un dels punts de trobada de diferents generacions i només es demana que la gent assisteixi amb un complement o peça de roba blanca. El tiquet té el preu de 5 euros i la festa es desenvoluparà a l’escola Pérez Sala.

La Setmana de la Gent Gran inclou moltes activitats per mostrar la varietat d’interessos que mouen a aquest sector de la població com ara tallers de manualitats, els campionats de petanca, escacs i dòmino, el concurs de truites, a més de les festes i portes obertes que faran els centres cívics o residències.
Entre les novetats d’enguany s’inclouran dues xerrades, una el dia 26 per parlar de les aules d’extensió universitària i donar a conèixer l’oportunitat de seguir aprenent a edats avançades, i una altra el dia 28, dedicada a parlar dels maltractaments vers les persones grans.

La part musical i artística també té un lloc important a la programació amb activitats del grup musical d’or o el festival de fi de curs “Això serà cosir i cantar”. El primer representarà, en dues ocasions, els dies 23 i 24, Moments estel·lars dels musicals de Broadway, sota la direcció de Rafael Pugibet, amb fragments de Cabaret, El fantasma de l’òpera, Els miserables, Sister Act o My Fair Lady, entre d’altres. I el segon, l’1 d’octubre, servirà perquè l’alumnat que ha participat al curs ensenyi tot el que ha après: des de playbacks a cançons en directe passant per la poesia, el ball i el teatre-còmic. Totes dues activitats tenen el preu de 3 € i es faran a l’Ateneu Vilassanès.

El musical d’or farà un representació extra el 25 de setembre amb una entrada a 5 € a favor d’Oncolliga.


 

Deixa un comentari