Publicat el 27/09/2020

El curs 2020-2021 de l’A12, començarà a la Universitat de l’Experiència de la Universitat Ramon Llull, i per tercer any consecutiu s’impartirà a Premià de Mar a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras

Les condicions de seguretat sanitària del curs s’han estudiat conjuntament amb els responsables de la Biblioteca. En aquest sentit, les classes es faran de forma mixta, en línia i presencial, limitant l’assistència a la Biblioteca a un màxim de 25 persones.
En cas de superar aquesta xifra en les inscripcions presencials es farà un sistema alternatiu de torns, que es comunicarà oportunament.
Pel que fa als seminaris, seran presencials amb un nombre màxim de 20 places. En el cas de superar aquesta xifra s’oferirà també la modalitat mixta en línia i presencial.

La programació tardor-hivern del curs inclou dos seminaris:
El primer, a càrrec de l’historiador Àngel Casals, porta per títol “Llegendes, mites i mentides en la història” i es farà en 10 sessions, d’octubre a desembre.
El segon, a càrrec del músic i periodista David Puertas, s’anomena “La música més enllà del so” i es farà en quatre sessions durant el mes de gener. A banda dels seminaris, el curs inclou 7 sessions monogràfiques sobre temes diversos que podeu consultar seguint l’enllaç:
https://a12url.wordpress.com/programes/premia-de-mar-tardor-hivern-2020-21/

La inscripció al curs s’ha de fer abans del 13 d’octubre a través del formulari.
Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció fins a exhaurir el nombre de places.
Per rebre més informació cal trucar al telèfon 934 399 459, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h o bé escriure a l’adreça electrònica a12@blanquerna.url.

A-12 Estudis i Recerca Interuniversitària La Universitat de l’Experiència és un centre vinculat a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Deixa un comentari